Forfattermøte Trude Marstein på Krogstadtunet

12. november 2019

Sted: Krogstadtunet
Finnset, Sørreisa

Kjenner du den kritikerroste forfatteren Trude Marstein?
I november besøker hun Sørreisa og du har en unik sjanse til å bli bedre kjent med hennes forfatterskap.

Forfattermøtet er lagt til stemingsfulle Krogstadtunet. Marstein skal snakke om den siste kritikerroste boka si «Så mye hadde jeg». Det vil også bli anledning til å stille spørsmål til forfatteren. Hvis du vil bli bedre kjent med forfatteren på forhånd, så anbefaler vi at du deltar på vår boksirkel, tirsdag 5. november.

Gratis inngang.

I boka «Så mye hadde jeg» blir vi kjent med hovedpersonen Monika som 13- åring og følger henne i ulike faser av livet frem til slutten av 50-årene. Monika har et sterkt behov for frihet og uavhengighet og en frykt for å stivne i faste mønstre. Det gjelder ikke minst i kjærlighetslivet. Hun har en stadig søken mot noe annet, noe hun ikke har.

Arrangør: Sørreisa folkebibliotek og Troms fylkesbibliotek

Pris/Billetter: Gratis