Gå til innhold

Sørreisa kommune tilbyr ulike fasiliteter til deg som er student på høyskole, universitet eller fagskole. For å få tilgang til bibliotek og studierom utenom åpningstid må det signeres en egen studentavtale. Ta kontakt med folkebiblioteket for nærmere detaljer og for inngåelse av en slik avtale: bibliotek@sorreisa.kommune.no

Tilbud og fasiliteter til deg som er student:

  • Bruk av Sørreisa folkebibliotek også utenom åpningstid, både kveld og helg. Her finner du arbeidsplasser for en person og bord for gruppearbeid. Det er også tilgang til kjøkkenfasiliteter.
  • Studenter kan låne møterom på kommunehuset. Ta kontakt med kundetorget for reservering og avtale om henting av nøkkel tlf 77 87 50 00.
  • Sørreisa folkebibliotek kan i åpningstida bidra med utskrift og kopiering.
  • Veiledning og rådgivning gis til studenter av Sørreisa folkebibliotek sine ansatte. Denne veiledninga er tilgjengelig i bibliotekets ordinære åpningstid, eller etter nærmere avtale. Slik veiledning kan være litteraturreferanser eller litteratursøk.
  • Folkebiblioteket kan blant annet hjelpe deg med innlogging på dine digitale bibliotektjenester ved din studieinstitusjon, fjernlåne bøker til deg og returnere bøker fra andre bibliotek.

Studiesenteret Midt-Troms

Kurs kildekritikk

Kildekompasset